Milikije Halimi – drejt zgjidhjes së ujit për pije dhe kanalizimit

Jemi në rrugë të mbarë, drejt zgjidhjes së ujit për pije dhe kanalizimit, për Komunën tonë.
Takime të frytshme në Qytetin e Shkupit me Kryetarin e Komunës Petre Shilegov për këto çështje.
Përgatitjet e projekteve dhe dokumentacionit të nevojshëm, po kryhen nga ekspert të kësaj fushe.

Bashkë do t’ja dalim !  Banorët tonë meritojnë jetë më të mirë.
Milikije Halimi
Kryetare e Komunës së Haraçinës.