Milikije Halimi – Fillojnë punimet për largimin e deponisë së egër

Pas takimeve të shumta me Qeverin e R.Maqedonis si dhe me Kryeministrin Zoran Zaev, Kryetarja e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi tani veç më ka filluar me punimet për largimin e deponisë së egër në fshatin Grushine,Orllancë.