Milikije Halimi – Jemi në rrugë të mbarë për zgjidhjen e problemit të Deponisë së egër në Komunën tonë

Të nderuar bashkëvendas,Jemi në rrugë të mbarë për zgjidhjen e problemit të Deponisë së Egër në Komunën tonë. Takimet e shumta gjatë këtyre ditëve që u realizuan nga Kryetarja e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi me Qeverinë e Maqedonisë dhe Kryeminstrin Zoran Zaev, na siguruan se në një të ardhme të afërt, Qeveria e Maqedonisë do t’i mënjanojë deponitë e egra, edhe atë jo vetëm të Komunës së Haraçinës, por edhe deponinë në fshatin Nagushtak, prej nga qytetarët e Orllancës po thithin tymin e dëmshëm. Ambient të pastërt për të gjithë.
Milikije Halimi – Kryetare e Komunës së Haraçinës.