Arkivat Përditshëm e martë nëntor 14th, 2017

Apel deri te qytetarët e Komunës së Haraçinës

Në bazë të kërkesave dhe nevojave të qytetarve të Komunës së Haraçinës, Udhëheqësija e Komunës së Haraçinës, bënë këtë :  APEL Apelojmë deri te qytetarët...

Milikije Halimi – Jemi në rrugë të mbarë për zgjidhjen e problemit të Deponisë...

Të nderuar bashkëvendas,Jemi në rrugë të mbarë për zgjidhjen e problemit të Deponisë së Egër në Komunën tonë. Takimet e shumta gjatë këtyre ditëve...