Arkiva Mujore nëntor 2017

Milikije Halimi – Urime 28 Nëntori

Sa herë që shënojmë festat kombëtare të paret që i kujtojmë me shumë respekt janë dëshmorët e kombit. Ata janë më meritorët për gjithçka...

Milikije Halimi – Takim pune me Kryetaren e Komunës së Tetovës,Teuta Arifi

Kryetarja e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi sod zhvilloi takim me Kryetarën e Komunës së Tetovës Teuta Arifi,ku diskutuan reth cështjes për bashkëpunim mes...

Milikije Halimi me iniciativ për të pastruar ambientin e shkollës në Haraçinë dhe së...

Kjo është gjendja momentale e shkollës në Haraçinë, duke marrë parasyshë që paraardhësit tanë shkollën e Haraçinës e lan në kët gjendje të mjerueshme,...

Kryetarja e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi ju fal qytetarëve borxhin e ujit deri...

Udhëheqësija e Komunës së Haraçinës, der te qytetarët e Komunës së Haraçinës shpallin këtë : LAJMËRIM Bashkqytetar të nderuar, meqense pagesa e logarive për harxhimin e...

Sekretari gjeneral i qeverisë z.Rashkovski në takim me Kryetaren e Komunës së Haraçinës Milikije...

Jemi në rrugë të mbarë, drejt zgjidhjes së ujit për pije dhe kanalizimit, për Komunën e Haraçinës. Takime të frytshme me sekretarin gjeneral të qeveris...

Milikije Halimi – drejt zgjidhjes së ujit për pije dhe kanalizimit

Jemi në rrugë të mbarë, drejt zgjidhjes së ujit për pije dhe kanalizimit, për Komunën tonë. Takime të frytshme në Qytetin e Shkupit me Kryetarin...

Milikije Halimi – thirrje publike se çdo të enjte do të zhvilloj takime direkte...

Kryetarja e komunës së Haraçinës Milikije Halimi ka bërë thirrje publike se çdo të enjte do të zhvilloj takime direkte me qytetarët për të...

Për shkak të interesimit të madhë të qytetarëve që kanë probleme me nënshtetsi,Apeli vazhdon...

Nga data 06.11.2017 viti, u bë apel për të gjithë qytetarët e Komunës së Haraçinës që kan probleme me nënshtetsi, të vin të lajmërohen...

Ambasadori i Shqipëris Fatos Reka, takim me Kryetarën e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi

Takim i ngrohtë me ambasadorin e Shqipëris në Shkup, Fatos Reka. Bashkëpunimi me Ambasadën e Shqipëris do të jetë në nivelin e duhur.

Milikije Halimi – Fillojnë punimet për largimin e deponisë së egër

Pas takimeve të shumta me Qeverin e R.Maqedonis si dhe me Kryeministrin Zoran Zaev, Kryetarja e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi tani veç më...