Brahim Ajvazi me sukses përfundoi mandatin katër vjeçar si Kryetar i komunës së Haraçinës

Me sukses përfundoi mandatin katër vjeçar si Kryetar i komunës së Haraçinës,duke realizuar çdo premtim të bëre dhe duke bër gjithçka qe kishte mundësi për pemirsimin e kushteve në vendin tonë…