Vazhdojn punimet të Stacionit për Përpunimin e Gazit

Sot kryetari komunës së Haraçinës z.Brahim Ajvazi, dhe Investitori nga Shtetet Emirate Arabe-Dubaj dhe kandidati për kryetar komune z. Isuf Bislimi,Kshilltarët e komunes vëzhguan për së afërmi punet që po zhvillohen te vendi që është duke u ndertu Stacioni për përpunimin e Gazit që është investim i par i kti lloi në ballkan ku
Brenda dy viteve do të punsohen 60 veta nga komuna jon që në të ardhmen pritet që té rritet investim që don të thot do të rriten edhe vende te reja per punsime