Arkivat Përditshëm e martë tetor 10th, 2017

Vazhdojn punimet të Stacionit për Përpunimin e Gazit

Sot kryetari komunës së Haraçinës z.Brahim Ajvazi, dhe Investitori nga Shtetet Emirate Arabe-Dubaj dhe kandidati për kryetar komune z. Isuf Bislimi,Kshilltarët e komunes vëzhguan...