Përfundon asfaltimi rrugës te shkolla e re

Kryetari i Komunes së Haraçines z.#BrahimAjvazi tha se ne punojm dhe nuk do të ndalemi deri ne përfundim me asfaltimin e të gjitha rrugëve në komunën e Haraçines.
Mes tjerash theksoi se ne kemi punuar jemi duke punuar dhe nuk do të ndalemi këtu deri ne realizimin e te gjitha projekteve në komunën tonë.