Arkivat Përditshëm e shtunë tetor 7th, 2017

Përfundon asfaltimi rrugës te shkolla e re

Kryetari i Komunes së Haraçines z.#BrahimAjvazi tha se ne punojm dhe nuk do të ndalemi deri ne përfundim me asfaltimin e të gjitha rrugëve në...