Sot u nënshkrua dokumentacioni i fundit për fillimin e projektit të kanalizimit

Sot u nënshkrua dokumentacioni i fundit për fillimin e projektit të kanalizimit fekal dhe së shpejti pritet edhe te fillojn punimet për rregullimin e kanalizimit për trajtimin e ujërave të zeza. Banorët shprehën mirënjohje për pushtetin lokal për realizimin e këtij projekti i cili krijon një ambient më të pastër për këtë komunë.