Arkiva Mujore tetor 2017

Milikije Halimi merr mandatin për Kryetar në Komunën e Haraçinës

Qytetarë të dashur të Haraçinës, Milikije Halimi merr mandatin për Kryetar në Komunën e Haraçinës që do ta udhëheq gjatë 4 viteve të ardhshme....

Brahim Ajvazi me sukses përfundoi mandatin katër vjeçar si Kryetar i komunës së Haraçinës

Me sukses përfundoi mandatin katër vjeçar si Kryetar i komunës së Haraçinës,duke realizuar çdo premtim të bëre dhe duke bër gjithçka qe kishte mundësi...

Vazhdojn punimet të Stacionit për Përpunimin e Gazit

Sot kryetari komunës së Haraçinës z.Brahim Ajvazi, dhe Investitori nga Shtetet Emirate Arabe-Dubaj dhe kandidati për kryetar komune z. Isuf Bislimi,Kshilltarët e komunes vëzhguan...

Përfundon asfaltimi rrugës te shkolla e re

Kryetari i Komunes së Haraçines z.#BrahimAjvazi tha se ne punojm dhe nuk do të ndalemi deri ne përfundim me asfaltimin e të gjitha rrugëve në...

Sot u nënshkrua dokumentacioni i fundit për fillimin e projektit të kanalizimit

Sot u nënshkrua dokumentacioni i fundit për fillimin e projektit të kanalizimit fekal dhe së shpejti pritet edhe te fillojn punimet për rregullimin e...