Filluan punimet e ndërtimit të stacionit për përpunimin e gazit

Filluan punimet e ndërtimit të stacionit për përpunimin e gazit nga ivestitori i Emirateve te Bashkuara Arabe (Dubai) i cili do të përmbaj objekt administrativ objekt për përpunimin e gazit dhe objekt per stacion dhe mbushje të gazit te përpunuar.Me këtë projekt do te hapen dhe vende

te punës te cilët do te jene në dobi te qytetareve të vendbanimit të Haraçinës.