Filloi hapja e 3 bunareve në Haraçinë

Dje filluan punimet për hapjen e 3 bunareve nga Komuna e Haraçinës për furnizim me uj te pijshem për të gjithe,mirpo ky projekt është mirpritur nga të gjith banorët e Haraçinës.Keto jan premtimet e kryetarit z.Brahim Ajvazi i cili nuk ndalet duke punuar dhe se pas çdo projekti qe mbaron vijon projekt tjeter.