Arkiva Mujore korrik 2017

Mbaroi hapja e bunarit në oborrin e shkollës vjetër

Mbaroi hapja e bunarit të fundit në oborrin e shkollës së vjeter në Komunën e Haraçinës.

Filloi hapja e 3 bunareve në Haraçinë

Dje filluan punimet për hapjen e 3 bunareve nga Komuna e Haraçinës për furnizim me uj te pijshem për të gjithe,mirpo ky projekt është...

Përfundon asfaltimi i rrugës 8 në Haraçinë

Dje Përfunduan punimet në rrugen 7 ndërsa sod vazhdojn punimet si dhe perfundojn me asfaltim edhe në rrugën 8.

Përfundon asfaltimi i rrugës 7 në Haraçinë

Në territorin e Komunës së Haraçinës,po vazhdojn punimet në përfundimin e infrastrukturës rrugore.Me këtë rast dje kryetari i komunës së Haraçinës,z.Brahim Ajvazi ka inspektuar...

Përfundon asfaltimi i rrugës 12 në Haraçinë

Përfundon asfaltimi i rrugës 12 në Komunën e Haraçinës.“Komuna e Haraçinës po përkujdeset që t’i jap kuptimin jetës në këtë vend. Realizojm projekte si...

Dokumentacioni i tenderimit per ndërtimin e objektit Administrativ per Komunën e Haraçinës

1.Dokumentacioni-i-tenderimit-per-ndërtimin-e-objektit-Administrativ-per-Komunën-e-Haraçinës 2.Shpallje gazeta koha për Komunën e Haraçinës 3.Shpallje në web faqe për Komunën e Haraçinës

Nderkohë fillojnë punimet edhe në rrugen 7

U bënë realitet premtimët e kryetarit të komunës z.Brahim Ajvazi Dje kan filluar punimet te rruga 12,ndërsa sot filluan punimet te rruga 7

Filluan punimet në rrugën 12 në Haraçinë

Sot filluan punimet në rrugen 12 ku ishte i pranishëm edhe kryetari i Komunës së Haraçinës z.Brahim Ajvazi i cili bëri inspektimin e punës...