Pastrimi i borës në Komunën e Haraçinës

Me rritjen e intezitetit të reshjeve borës gjat 24 orëve të fundit në Komunën e Haraçinës u mur një aktivitet për pastrimin e rrugëve në vendbanimin e Haraçinës dhe fshatrave për rreth,fal ndimës së drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim që me maqineri na afruan ndihmë