Komuna e Haraçinës ndan 154 Diploma të cilët mbaruan shkollën e mesme.

Në komunën e Haraçinës u ndan diploma 154 kandidatëve të cilët kryen me sukses shkollën e mesme katër vjeçare arsimi i mesem për të rritur në drejtimin ekonomiko-juridik profili tekniko ekonomik.

kto kandidat do të ken me leht të vin deri tek punsimi dhe avansimi në vende të punës një kontribut të veçant dha kryetari i komunës së Haraçines z.Brahim Ajvazi duke e par të arsyeshme se ësht e domosdoshme që kto kandidat të paisen me shkolla të mesme. dhe në fund kryetari i komunës z.Brahim Ajvazi të gjith kandidatëve ua uroji diplomimin dhe u dëshiroj sukses dhe shëndet.