February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Ministresha e Arsimit Renata Deskoska sot e priti ne takim Kryetarën e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi

Arsimi është shtyllë e një shoqërie. Takim i frytshëm me Minsitreshën e Arsimit Renata Deskovska. Fëmijët tanë meritojnë shumë më tepër. Cështjet dhe devijimet në arsim që i trashëguam nga periudha e kaluar, janë të shumta dhe nuk mund të përmirëohen brenda nate. Maksimalisht...

Ambasadori i mbretërisë Holandeze sot vizitoi Komunën e Haraçinës

Ambasadori i mbretërisë Holandeze në Shkup Wouter Plomp, sot vizitoi komunën tonë. Diskutuam mbi një seri çështjesh me interes për komunën dhe banorët tonë. Shtete te zhvilluara si Holanda, janë një motiv dhe model i mirë për të kuptuar rolin e vërtetë të qeverisjes...

Milikije Halimi ua mundëson familjeve të dëshmorëve legalizimin e objekteve afariste pa pages

Kryetarja e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi, nojfton qytetarët e Haraçinës për legalizimin e objekteve afariste ku zona 1 ka qenë 9€ kurse tani është 6€ . Zona 2 ka qenë 6€ kurse tani është 3.5€ ,kurse për familjet e dëshmorëve Kryetatarja e Komunës u ka mundësuar...

Komuna e Haraçinës fillon me rregullimin e dritave rrugore

Komuna e Haraçinës sot ka ndërmarr aksion për t’i ndriçuar gjitha rrugët që deri më tani nuk kanë qenë të ndriçuara. Sikur në të gjithë Komunat e R.Maqedonis ashtu edhe Komuna e Haraçinës fillonë me rregullimin e dritave rrugore, ku së shpejti të gjitha rrugët...

Milikije Halimi selam atyre që po na kritikojnë, do t’ja ndëgjoni zërin çiftelisë sonë, por në kohën e duhur, dhe jo kur të doni ju”.

Disa portale,që fatkeqësisht nuk kanë kapacitete të brendshme për të trajtu ndonje problematikë siç duhet dhe me kompetencë, na paskan marrë edhe neve në "analizë" amatoreske edhe atë paskan përmendë projektet kapitale që as nuk kanë idenë si financohen dhe realizohen. Buxheti milionësh për...

Milikije Halimi fillon me aksionin për pastrimin e kanaleve në Komunën e Haraçinës

Aksion Pastrimi i të gjithë kanaleve që rrethojnë komunën e Haraçinës me iniciativë të Milikije Halimit. Si dje ashtu edhe sot që në orët e hershme të mëngjesit Milikije Halimi dhe shërbimi komunal për Pastrim gjelbrim filluan aksion nëpër të gjithë komunën për pastrimin e...

Milikije Halimi organizon mbledhje me kolektivin e shkollës në Haraçinë

Kryetarja e Komunës së Haraçinës znj.Milikije Halimi sot vizitoi shkollën e vjetër në Haraçinë ku zhvilloi një bisedë me kolektivin e kësaj shkolle . Si nga ana e kolektivit të shkollës ashtu edhe nga Kryetarja u bisedua për një të ardhme më të mirë për...

Shpallje te Dokumentacionit per tenderimin e ndërtimin te objektit Administrativ per Komunën e Haraçinës

1.Dokumentacioni-i-tenderimit-per-ndërtimin-e-objektit-Administrativ-per-Komunën-e-Haraçinës 2.Shpallje gazeta Lajm për Komunën e Haraçinës 3.Shpallje në gazeten nova Makedonija

Milikije Halimi – Unë jam krenare që gjaku I familjes sime të vajzërisë, krijoi dëshmorë të lirisë, që sot prehen në këto varreza në Haraçinë.

Në fjalimin e mbajtur të kryetarës së Komunës Milikije Halimi sot ajo tregoi se ne jemi këtu falë dëshmorëve të rënë që dhanë jetën e tyre dhe kontributin për vendin dhe gjithe popullin shqiptar. Në muajin janar ishin Bardhosh e Jusuf Gervallla dhe Kadri Zeka...

Kryetarja e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi e ftuar në Manifestimin Tradicional “Flaka e Janarit” – 2018

Flaka e Janarit është një manifestim tradicional i cili mbahet për çdo vit ku do të përkujtohen dëshmorët e rënë për atdhe dhe veprimtaritë e shquar të kombit tonë. Muaji janar njihet edhe si muaji ku shumë atdhetarë tanë ranë dëshnorë në janaret e dekadave...

Milikije Halimi – U tha,U bë! Gjuha Shqipe zyrtare në Maqedoni

Zyrtarizimi i Gjuhës Shqipe në Maqedoni ishtë njëra nga premtimet e Kryeministrit Zoran Zaev dhe tani pasi që u zyrtarizua Gjuha shqipe, faleminderimi i takon Kryeministrit Zoran Zaev që premtimet po i realizon për një shoqëri te barabartë. U tha, u bë . ! Milikije Halimi...

Milikije Halimi – Shoqata e Brezës së Shkupit e viziton Komunen e Haraçinës.

Pas vizitës të Kryetarës së Komunës së Haraçinës - Milikije Halimi në Turqi tek Shoqata Zeri i Brezës Shkup dhe Kryetari i Komunës së Ejup Sulltanit - Istanbull, Remzi Ajdini,tani Shoqata Zëri i Brezës ka vendosur që ta viziton Komunën e Haraçinës,ku sëbashku me...

Milikije Halimi – Gëzuar vitin e ri 2018

Të nderuar qytetarë, Viti që po e lëmë pas, ishte një vit me shumë sfida, vit me shumë mund dhe përpjekje, në kërkim të demokracisë dhe shtetit të së drejtës. Viti 2017, për shumë gjenerata do të mbahet mend si vit i ndryshimeve, vit i rrëzimit...

Milikije Halimi – Rritet buxheti i Komunës së Haraçinës

Nëse e marrim parasysh buxhetin e vitit 2017 i cili ka qen (109.092.685) milion denarë, për vitin 2018 buxheti i Komunës së Haraçinës ka rritje prej 41 milion denarë ku gjithsej është (150.120.000,00), dhe kryesisht bëhet fjalë për buxhet me komponente zhvillimore, me investime...

Milikije Halimi – Komuna e Haraçinës me 450.000 euro borxh

Për hir të transparencës ndaj qytetarëve, borxhi i Komunës së Haraçinës është 450.000 euro, ndërsa gjatë marrjes së mandatit për postin Kryetare e Komunës së Haraçinës, nga Kryetari e mëparshëm u tha se Komuna është e pastërt nuk ka asnjë borxh. Milikije Halimi - Kryetare...

Milikije Halimi – Ordinanca private Cor-Medico ju ofron kontrolla falas për qytetarët e Komunës së Haraçinës

P.Z.U Cor-Medico ofron: Institucioni mjekësor privat Cor-Medico ofron vizita internistike dhe kardiologjike për pacientët e rrezikuar social, të vështirë dhe të palëkundur, për xhdo rast po ashtu zhvillojmë edhe vizitë në shtëpi për pacientët nga Komuna e Haraçinës, PA PAGES.

Milikije Halimi – sot u ndan paketa për fëmijët e Komunës së Haraçinës nga Cor-Medico dhe Hotel HIT – Dojran

Ordinanca private në mjekësinë e brendshme me kardiologji COR-MEDICO në bashkëpunim me Hotel HIT - Dojran dhe me Kryetarën e Komunës së Haraçinës - Milikije Halimi, kanë vendosur që për festat e fundvitit ti gëzojnë fëmijët me paketa. COR - MEDICO dhe Hotel HIT -...

Milikije Halimi – Në kërkim të tokës për të ndërtuar fabrik në Haraçinë

Sot u realizua një takim mes Kryetarës së Komunës së Haraçinës znj. Milikije Halimi, e udhëhequr nga Kompania Gold Coontri me një projekt për të investuar në Republikën e Maqedonisë, në krye me menaxherin e Kompanis Gold Coontri Z. Davin Nuretinowsky Dhe pronari i...

Milikije Halimi – Haraçina po ndryshon

Nën organizim të NDI, të Shtunen (16-12-2017) në Ohër, u organizua seminar një-ditorë me pjesmarrje edhe të kryeministrit Z. Zoran Zaev, Ministrave, Deputetëve, anëtarëve të partisë SDSM, dhe mysafir të tjerë. Takimi ishte konsultativ dhe kishte për qëllim aktivitetet në shërbim të “Përmirësimit të...

Milikije Halimi – Paketa me produkte ushqimore për familjet nevojtare

Ushqim për të gjithë - Banka për ushqim Maqedonia dhe Eurohuman Internacional Maqedonia me përkrahjen e CBF Partnership Maqedonia dhe në bashkëpunim me Komunën e Haraçinës dhe Kryetaren e re Milikije Halimi, sot janë shpërndarë 38 paketa me produkte ushqimore për familjet nevojtare në...

Milikije Halimi sot realizoi takim me firmën Prekasturk Dooel nga Turqia

Firma Prekasturk Dooel Haraçinën e sheh si vendi më i përshtatshëm për të investuar. Prekasturk Dooel është në diskutime me kryetarën e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi,ku shpresojmë që së shpejti në Haraçinë do të ndërtohet fabrik për fasad,në të cilën do të punësohet...

Milikije Halimi gjatë vizitës në Turqi mirëpritet nga Kryetari Remzi Ajdin i Komunës së Ejup Sulltanit-Istanbull.

Një takim zyrtar mes Kryetarës së Komunës së Haraçinës Milikije Halimi dhe Kryetarit Remzi Ajdin të Komunës së Ejup Sulltanit - Istanbull, takim ku u bisedua për shumë çështje të sferave të ndryshme rreth problematikave që i tangojnë Komunave, besoj që në të ardhmën...

Milikije Halimi – Mbledhja e mbeturinave problem i zgjidhur

LAJMERIM Komuma e Haraçinës lajmëron të gjithë banorët e Komunës së Haraçinës konkretisht shfrytëzuesit e shërbimit për bartjen e mbeturinave dhe shfrytëzuesit e Ujësjellësit se Komuna ka arritur marrëveshje me ndërmarrjen Eko Logistik Global - Shkup për mbledhjen e mbeturinave nëpër shtëpitë e territorit të...

Kordinatori i Agjencionit turk për bashkëpunim dhe kordinim TIKA z. Autekin AYDEN priti në takim kryetaren e Komunës së Haraqinës znj.Milikije Halimi

Sot në zyrat e Agjencioni Turk për zhvillim ,bashkëpunim dhe kordinim TIKA kryetarja e komunës znj.Milikije Halimi pati një takim shumë te frytshëm me kordinatorin e agjencionit TIKA zoteri Aytekin Ayden ku tema e takimit të sotëm ishte se si të ndihmohet sa më...

Milikije Halimi – Urime 28 Nëntori

Sa herë që shënojmë festat kombëtare të paret që i kujtojmë me shumë respekt janë dëshmorët e kombit. Ata janë më meritorët për gjithçka që ne sot kemi, madje edhe për festat që i festojmë. Urime diten e flamurit shqiptar fillimisht familjarëve te atyre...

Milikije Halimi – Takim pune me Kryetaren e Komunës së Tetovës,Teuta Arifi

Kryetarja e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi sod zhvilloi takim me Kryetarën e Komunës së Tetovës Teuta Arifi,ku diskutuan reth cështjes për bashkëpunim mes dy Komunave Haraçinë - Tetovë.

Milikije Halimi me iniciativ për të pastruar ambientin e shkollës në Haraçinë dhe së shpejti për ta renovuar

Kjo është gjendja momentale e shkollës në Haraçinë, duke marrë parasyshë që paraardhësit tanë shkollën e Haraçinës e lan në kët gjendje të mjerueshme, ne nuk duam të rrim duarkryq por do të marim iniciativ për ta pastruar ambientin dhe së shpejti për ta...

Kryetarja e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi ju fal qytetarëve borxhin e ujit deri me 30.11.2017

Udhëheqësija e Komunës së Haraçinës, der te qytetarët e Komunës së Haraçinës shpallin këtë : LAJMËRIM Bashkqytetar të nderuar, meqense pagesa e logarive për harxhimin e ujit, nuk bëhet gjatë kohë me rregullë nga ana e shfrytëzuesve të sistemit të ujësjellësit, njoftojmë qytetarët se me vullnetin...

Sekretari gjeneral i qeverisë z.Rashkovski në takim me Kryetaren e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi për zgjidhjen e ujit të pijshem dhe Kanalizimit

Jemi në rrugë të mbarë, drejt zgjidhjes së ujit për pije dhe kanalizimit, për Komunën e Haraçinës. Takime të frytshme me sekretarin gjeneral të qeveris z.Rashkovski për këto çështje. Përgatitjet e projekteve dhe dokumentacionit të nevojshëm, po kryhen nga ekspert të kësaj fushe. Bashkë do t’ja dalim...

Milikije Halimi – drejt zgjidhjes së ujit për pije dhe kanalizimit

Jemi në rrugë të mbarë, drejt zgjidhjes së ujit për pije dhe kanalizimit, për Komunën tonë. Takime të frytshme në Qytetin e Shkupit me Kryetarin e Komunës Petre Shilegov për këto çështje. Përgatitjet e projekteve dhe dokumentacionit të nevojshëm, po kryhen nga ekspert të kësaj fushe. Bashkë...

Milikije Halimi – thirrje publike se çdo të enjte do të zhvilloj takime direkte me qytetarët për të dëgjuar telashet e tyre

Kryetarja e komunës së Haraçinës Milikije Halimi ka bërë thirrje publike se çdo të enjte do të zhvilloj takime direkte me qytetarët për të dëgjuar telashet e tyre. Lajmërohen Qytetarët e Komunës së Haraçinës se takimet me Kryetaren e Komunës Milikije Halimi,munden t'i realizojnë xhdo...

Për shkak të interesimit të madhë të qytetarëve që kanë probleme me nënshtetsi,Apeli vazhdon deri më 30.11.2017

Nga data 06.11.2017 viti, u bë apel për të gjithë qytetarët e Komunës së Haraçinës që kan probleme me nënshtetsi, të vin të lajmërohen në Komunën e Haraçinës, që shpresojm se mund ti zgjidhim këto probleme. Apeli ka vazhduar deri me datën 15.11.2017 viti. Por...

Ambasadori i Shqipëris Fatos Reka, takim me Kryetarën e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi

Takim i ngrohtë me ambasadorin e Shqipëris në Shkup, Fatos Reka. Bashkëpunimi me Ambasadën e Shqipëris do të jetë në nivelin e duhur.

Milikije Halimi – Fillojnë punimet për largimin e deponisë së egër

Pas takimeve të shumta me Qeverin e R.Maqedonis si dhe me Kryeministrin Zoran Zaev, Kryetarja e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi tani veç më ka filluar me punimet për largimin e deponisë së egër në fshatin Grushine,Orllancë.  

Milikije Halimi – Së shpejti Komuna e Haraçinës me Çerdhe për fëmijë dhe zyrë për çështje Sociale

Takim frytëdhënës me Ministreshën Mila Carevska. Komuna e Haracines në rrugë të mbarë për të pasur cerdhe për fëmijë. Së shpejti do të kemi një zyre për çështje Sociale, dhe qytetarët nuk do të mundohen deri në qytet, por të gjitha problemet e asistencës...

Apel deri te qytetarët e Komunës së Haraçinës

Në bazë të kërkesave dhe nevojave të qytetarve të Komunës së Haraçinës, Udhëheqësija e Komunës së Haraçinës, bënë këtë :  APEL Apelojmë deri te qytetarët e Komunës së Haraçinës se të gjithë ata të cilët nuk kanë nënshtetsi të regulluar dhe kanë probleme me kërkesat...

Milikije Halimi – Jemi në rrugë të mbarë për zgjidhjen e problemit të Deponisë së egër në Komunën tonë

Të nderuar bashkëvendas,Jemi në rrugë të mbarë për zgjidhjen e problemit të Deponisë së Egër në Komunën tonë. Takimet e shumta gjatë këtyre ditëve që u realizuan nga Kryetarja e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi me Qeverinë e Maqedonisë dhe Kryeminstrin Zoran Zaev, na...

Vendim për çmimet e tatimit të patundshmërisë

1.Vendim për çmimet e tatimit të patundshmërisë

Program për rregullimin e tokës ndërtimore në rajonin e Komunës së Haraçinës për vitin 2017

Program për rregullimin e tokës ndërtimore në rajonin e Komunës së Haraçinës për vitin 2017

Milikije Halimi merr mandatin për Kryetar në Komunën e Haraçinës

Qytetarë të dashur të Haraçinës, Milikije Halimi merr mandatin për Kryetar në Komunën e Haraçinës që do ta udhëheq gjatë 4 viteve të ardhshme. Mes tjerash ajo tha: Faleminderit shum për mbështetjen e madhe që më keni dhënë gjat periudhës së kaluar. Dua të ju...

Brahim Ajvazi me sukses përfundoi mandatin katër vjeçar si Kryetar i komunës së Haraçinës

Me sukses përfundoi mandatin katër vjeçar si Kryetar i komunës së Haraçinës,duke realizuar çdo premtim të bëre dhe duke bër gjithçka qe kishte mundësi për pemirsimin e kushteve në vendin tonë...

Vazhdojn punimet të Stacionit për Përpunimin e Gazit

Sot kryetari komunës së Haraçinës z.Brahim Ajvazi, dhe Investitori nga Shtetet Emirate Arabe-Dubaj dhe kandidati për kryetar komune z. Isuf Bislimi,Kshilltarët e komunes vëzhguan për së afërmi punet që po zhvillohen te vendi që është duke u ndertu Stacioni për përpunimin e Gazit që...

Përfundon asfaltimi rrugës te shkolla e re

Kryetari i Komunes së Haraçines z.#BrahimAjvazi tha se ne punojm dhe nuk do të ndalemi deri ne përfundim me asfaltimin e të gjitha rrugëve në komunën e Haraçines. Mes tjerash theksoi se ne kemi punuar jemi duke punuar dhe nuk do të ndalemi këtu deri ne...

Sot u nënshkrua dokumentacioni i fundit për fillimin e projektit të kanalizimit

Sot u nënshkrua dokumentacioni i fundit për fillimin e projektit të kanalizimit fekal dhe së shpejti pritet edhe te fillojn punimet për rregullimin e kanalizimit për trajtimin e ujërave të zeza. Banorët shprehën mirënjohje për pushtetin lokal për realizimin e këtij projekti i cili...

Në Përfundim është rregullimi ujit të pijshëm te shkolla e vjetër

Jemi duke e rregulluar ujin i cili është në përfundim te shkolla e vjeter. Problem ky i cili shkollës i ka munguar me vite. Falë Zotit ujë ka te mjaftueshem dhe ky kontribut është i kryetarit të komunës Brahim Ajvazi. Po ashtu këto ditë...

Filluan punimet e ndërtimit të stacionit për përpunimin e gazit

Filluan punimet e ndërtimit të stacionit për përpunimin e gazit nga ivestitori i Emirateve te Bashkuara Arabe (Dubai) i cili do të përmbaj objekt administrativ objekt për përpunimin e gazit dhe objekt per stacion dhe mbushje të gazit te përpunuar.Me këtë projekt do te...

Mbaroi hapja e bunarit në oborrin e shkollës vjetër

Mbaroi hapja e bunarit të fundit në oborrin e shkollës së vjeter në Komunën e Haraçinës.

Filloi hapja e 3 bunareve në Haraçinë

Dje filluan punimet për hapjen e 3 bunareve nga Komuna e Haraçinës për furnizim me uj te pijshem për të gjithe,mirpo ky projekt është mirpritur nga të gjith banorët e Haraçinës.Keto jan premtimet e kryetarit z.Brahim Ajvazi i cili nuk ndalet duke punuar dhe...

Përfundon asfaltimi i rrugës 8 në Haraçinë

Dje Përfunduan punimet në rrugen 7 ndërsa sod vazhdojn punimet si dhe perfundojn me asfaltim edhe në rrugën 8.

Përfundon asfaltimi i rrugës 7 në Haraçinë

Në territorin e Komunës së Haraçinës,po vazhdojn punimet në përfundimin e infrastrukturës rrugore.Me këtë rast dje kryetari i komunës së Haraçinës,z.Brahim Ajvazi ka inspektuar për se afërmi rrugen 7 në Haraçinë.